Телефон за поръчка 0893 21 99 98 0892 01 99 33 Безплатна доставка за поръчка на аксесоари над 69 лв.

Samsung ще представи Samsung Galaxy Note 10 на 7 август

Samsung обяви кога ще се състои следващата премиера на неин смартфон. На събитие на 7 август в Barclay’s Center в Бруклин, Ню Йорк, компанията планира да обяви новия Galaxy Note 10, пише The Verge.
Поканата не разкрива много, така че все още можем само да гадаем. На нея има снимка на S Pen и единична камера, които изглеждат като удивителен знак.
Според изтеклата досега в мрежата информация се говори за нов дизайн на Note 10, който ще включва една предна камера, вградена в дисплея, подобно на тази на Galaxy S10, макар че Note 10 вероятно ще я постави в центъра на устройството в горната му част, а не от едната страна, както при другия модел.
Освен това има слухове, че устройството ще има 3,5 мм вход за слушалки, а според една от статиите Samsung може да се откаже от аудио порта на Note 10.
Предполага се, че Samsung ще пусне два размера Note 10 тази година както при линията Galaxy S предходната година. Спекулира се за 6,28-инчов и 6,75-инчов дисплей. Компанията може да предложи и 5G варианти и в двата размера, като общо има шанс да видим четири различни Galaxy Note 10 устройства.