Телефон за поръчка 0893 21 99 98 0892 01 99 33 Безплатна доставка за поръчка на аксесоари над 69 лв.

Huawei Mate 10 Lite и Huawei Mate 10 Pro - дизайн от качествено ново ниво на съвършенство и комфорт

Huawei Mate 10 Lite и Huawei Mate 10 Pro - дизайн от качествено ниво на съвършенство и комфорт
Серията HUAWEI Mate 10 продължава традицията на изключителна производителност и дълъг живот на батерията, и идва с нова Leica Dual Camera технология.
Навлизаме в нова ера на мобилните технологии: смартфоните с първия в света Kirin процесор с изкуствен интелект осигуряват по-бързо и персонализирано мобилно преживяване.
Чрез съчетаването на индивидуална и колективна интелигентност в базирана на изкуствен интелект система, интегрирана в самото устройство, новата серия HUAWEI Mate 10 отговаря на въпроси на потребителите в реално време, осъществява разпознаване на типа сцена и обектите при снимане, и може да прави бърз превод от чужд език. Освен това, Kirin 970 е отворена за трети страни, базирана на изкуствен интелект платформа, което дава възможност на всеки разработчик да даде воля на въображението си и да създава нови, базирани на изкуствен интелект приложения. Това разширява неимоверно потенциала на HUAWEI за постоянно обогатяване на целия спектър от достъпни от телефона услуги и решения.