Телефон за поръчка 0893 21 99 98 0892 01 99 33 Безплатна доставка за поръчка на аксесоари над 69 лв.

Оригинални безжични слушалки Samsung Gear IconX SM-R150

Оригинални безжични слушалки Samsung Gear IconX SM-R150

0893 21 99 98

телефон за поръчка
Цена: 299.00лв.
359 лв.
Поръчай за 10 секунди без регистрация!
Описание

Оригинални безжични слушалки Samsung Gear IconX SM-R150
Оставете телефона си у дома. Слушалките на Gear IconX работят като самостоятелни медийни плеъри, когато качвате музика от телефона си.
Можете също да създадете още два плейлиста: един любим и един за фитнес.В рамките на 4 GB могат да бъдат качени до 1000 записа.И ако имате нужда от вашия телефон наблизо, Gear IconX се свързва чрез Bluetooth.
Пускайте плейлисти, навигирайте песни и увеличете силата на звука. Всичко е лесно с едно докосване - без да се налага да изваждате телефона си.
Когато режимът за автоматично проследяване на Gear IconX открие ходене или джогинг, той записва времето, разстоянието и изгорените ви калории. За да останете фокусирани по време на бягане, натиснете дълго, за да стартирате вградената функция Running Coaching. След това синхронизирайте Gear IconX с приложението S Health на телефона си, за да регистрирате напредъка си.
Дългият живот на батерията на Gear IconX гарантира, че музиката продължава с до 7 часа възпроизвеждане. Когато приключите, просто пуснете наушниците обратно в калъфа им, за да получите пълно зареждане. И с възможностите си за бързо зареждане, можете да се насладите до един час употреба само с 10-минутно зареждане.
Съвместими са с устройства с Bluetooth и ОС Android 4.4 или по-висока и минимум 1.5GB RAM.