Телефон за поръчка 0893 21 99 98 0892 01 99 33 Безплатна доставка за поръчка на аксесоари над 69 лв.

Оригинален калъф за Samsung Galaxy S9 Plus, Rock DR. V Series case черен

0893 21 99 98

телефон за поръчка
Цена: 69.00лв.
Поръчай за 10 секунди без регистрация!
Описание

Оригинален калъф за Samsung Galaxy S9 Plus, Rock DR. V Series case черен
За поредна година имаме удоволствието да Ви представим един наистина удобен и изключително функционален калъф на гиганта Rock,а именно луксозната Dr.V series за последният флагман Samsung Galaxy S9 Plus!
Аксесоарът предоставя несравнимо удобство с улта тънкия си дизайн и цялостната защита, която дава на гърба, екрана и периферията при случаен удар и надиране.
Калъфа дава бърз достъп до дисплея с хоризонтално отварящия се капак, който от своя страна е изработен от високотехнологичен материал, ставащ прозрачен всеки път щом получите известие или входящо обаждане.
С оригиналният тефтер работите директно при затворено положение, както и отговаряте на входящи повиквания само с едно плъзване.
Изключително елегантен и изработен от висок клас материали смартфонът Ви ще напълно достъпен с прецизно изрязаните отвори за всеки порт, функционален бутон и най-вече камера - без проблем ще правите перфектни снимки без да се налага да премахвате калъфа!
Уникален дизайн, който следва всяка извивка на телефона без да го удебелява или утежнява - това е оригиналният калъф за Samsung Galaxy S9 Plus на Rock!