Меню

За нас


  • WWW.GSM-BG.NET е един от първите регистрирани онлайн магазини за продажба и търговия на аксесоари за мобилни телефони и устройства на територията на Република България. С над 14 години опит и работа зад гърба ни, ние сме едни от най-опитните и професионални екипи на пазара. С разрастването на компанията, достигнахме до над 10000 различни продукта във всеки един момент. Можем да се похвалим с хиляди доволни клиенти, които са гарант за правилния начин на работа. Ние сме изцяло фокусирани в продажбата на всякакъв вид аксесоари за мобилни устройства, включващи калъфи, зарядни, батерии, протектори, кейсове, гръбчета, слушалки, кабели, адаптери и т.н.. gsm-bg.net  наблегна и разви изключително успешно сектора с предлагането на оригиналните продукти на марките Apple, Samsung, Xiaomi, Redmi, Huawei, Nokia и др., като се утвърди като един от лидерите в бранша. Ние имаме партьорски отношениа само и единствено с доказани световни марки, лидери в производството на аксесоари за телефони. 
  • Екипът ни е съставен от млади, мотивирани хора, абсолютни професионалисти, които се занимават с търговия на аксесаори вече повече от 14 години, което прави работата с нас изключително лесна и приятна.
  • Нашата мисия е не просто да предладаме и продаваме аксесаори,  а да задоволим всяко индивидуално клиентско търсене. Това прави нашата компания уникална и даваща сигурност на своите клиенти.
  • Друга много важна услуга, която предлагама е т.нар GSM Сервиз, което означава, че при повреда или супване на устройство, ние можем да помогнем и да реагираме в най-кратки срокове с ремонта му.
  • За Нас качеството на един продукт е най-важното нещо, защото това е гаранция, че клиентите ни ще са доволни от продукта и сървиса, който получават. Усмивките на нашите клиенти ни карат да продължаваме да се развиваме и да задоволяваме всчко търсене. Доверете ни се и няма да съжалявате :)
  • Приятно пазаруване