Телефон за поръчка 0893 21 99 98 0892 01 99 33 Безплатна доставка за поръчка на аксесоари над 69 лв.

Samsung Galaxy Note 8 - поправителния изпит на корейския гигант

Samsung Galaxy Note 8 - поправителния изпит на корейския гигант
Samsung залага имиджа си на новия Note, като се осмели на ново начало и представи в Ню Йорк своя Galaxy Note 8. Логично - концернът няма да остави с лека ръка пазара на т. Нар. фаблети – смартфони с особено големи екрани, на конкуренцията от Huawei, Apple или Google. Защото редица производители виждат сериозен потенциал в тази продуктова ниша.
Запазвайки бранда, Samsung пояснява, че Note 8 e по-добро устройство и сигнализира, че смята, че проблемите с предишната версия са поправени. Заедно с Galaxy S двете серии са премиум устройствата в усилията на Samsung срещу Apple Inc. в битката за глобалния пазар на смартфони. Note също така ще помогне на базирания в Суон производител да окаже натиск върху конкурента си точно преди пускането на пазара на три нови модела iPhone.
„Note 8 е може би най-важния смартфон в историята на Samsung", казва пред Bloomberg Нийл Маустон, изпълнителен директор на Strategy Analytics Inc. „След фиаското с батериите на Note 7 Samsung получи втора възможност от потребителите и компанията не трябва изпуска шанса". Дали това ще се случи, предстои да видим...