Телефон за поръчка 0893 21 99 98 0892 01 99 33 Безплатна доставка за поръчка на аксесоари над 69 лв.

Устройство за безжично зареждане, Baseus Qi Wireless Dock, Iphone 8, Iphone X, Samsung

0893 21 99 98

телефон за поръчка
Цена: 89.00лв.
99 лв.
Поръчай за 10 секунди без регистрация!
Описание

Устройство за безжично зареждане, Baseus Qi Wireless Dock, Iphone 8, Iphone X, Samsung
В света на високите технологии Ви презентираме продукт, който надминава всички наши очаквания.
Предлагаме Ви стойка за безжично зареждане, съвместимо с всички сертифицирани устройства, които поддържат тази функция - Iphone X, Iphone 8, Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S8, Galaxy S8 Plus, Galaxy Note 8 и др.
Устройството Ви дава възможност да зареждате безжично своя смартфон, а същевременно той остава достъпен за работа с функциите му.
-Два режима на зареждане, по-персонализирани.
- Можете да поставите телефона си вертикално или хоризонтално (подравнете долната част на телефона и подложката за зареждане, за да постигнете стабилно зареждане).
-Основата може да се отделя и да се закрепи към магнитния гръб на подложката, удобна за изваждане, което означава, че можете да се наслаждавате на филми и музика, да осъществявате повиквания или да изпращате съобщения без да прекъсвате процеса на зареждане.
-Усъвършенстван дизайн: Това безжично зарядно устройство е с интелигентно проектиране.
-Температурен контрол, защита от пренапрежение и защита от късо съединение, а когато батерията достигне 100%, зарядното устройство автоматично прекъсва заряда.
-Режими за бързо зареждане и зареждане със стандартна скорост. Тези телефони без Qi-функция се нуждаят от допълнителен qi безжичен приемник (не е включен).